Wedding Dresses

Marka Prestigjoze dhe Fustane Nusërie Best Sellers i gjeni tek Salloni Ynë!

Fustane nusërie për çdo formë trupore, një koleksion magjepsës dhe i veçantë, i cili shfaq personalitetin e çdo nuseje në ditën e saj të dasmës.

Fustanet tona të nusërisë kanë sebashku  dizajnin klasik dhe atë couture duke përfshirë fustane të fryrë pa mengë (strapless), A-line.

Kanë të inkorporuar korsen e cila siguron një përshtatshmëri të jashtëzakonshme në trup. Ndjenja të veçanta: romanticizëm të butë dhe një dramë tradicionale nusërore.

Besojmë se nuset duhet të ndjehen të mrekullueshme në ditën e tyre të dasmës.