Po kërkon detaje të veçanta, që do ti lejnë të ftuarit pa fjalë? 

Porosit Online Krijimet Hand Made

Dëshiron të na njohësh – Disa fjalë rreth nesh

Mirëseerdhët Ne jemi, Kisilda & Kleivis

Rrugëtimi ynë nisi si një pasion personal i cili në fillim u nda me miqtë dhe familjarët e afërt, por më pas..

Binjakja i sugjeron binjakes së saj…dhe nisi gjithçka…19 Mars 2012! Wedding Planners Albania

Çfarë thonë për ne!

Rezervime & Takime

Nuk dëshiron të humbasësh asnjë minut?

Plotëso fushat ne vijim dhe stafi do kontaktojë me ty për ta konfirmuar rezervimin. JE VETË “1” HAP PARA NJË TAKIMI KREATIV.

Mund të kontaktosh me Telefon

Deshiron te bësh një Rezervim ose Prenotim ose të na pyesësh? Na telefono! Mund të kontaktosh nga ora 10:00 deri ne 19:30 nga e Hëna deri të Shtunën.

Numri i telefonit është: (+355) 69 6892674

Ti mund ta bësh eventin tënd mahnitës, TANI..