Ftesa Dasme

Ftesa e marteses unë e quaj një “aksesor i çmuar”. Kisilda S.
Ftesa është krijimi nëpërmjet të cilit ju do të njoftoni datën më të rëndësishmë të jëtës suaj.

Ftesa që ju si çift do zgjidhni tregon karakterin dhe shijen tuaj. Paralajmëron të ftuarit se si do jetë eventi ,çfarë stili do të ketë, madje edhe se si do mund të vishen ata.

Ftesat e dasmës tënde duhet të ketë diçka nga ty.