Rreth Nesh

Pasioni për detajet dhe dashuria për të bukurën…

Si & Pse?

Unë jam Kisilda dhe Unë jam Kleivis,

Ne kemi lindur të dyja në një ditë 🙂 jemi binjake!

Kisilda: Kam studiuar “Arredim të Ambjenteve të brendëshme dhe Administrim Biznesi” jam e apasionuar pas pikturës, krijimit,  arkitekturës, leximit, muzikës dhe bisedave kreative.

Kleivis: Adhuroj të dizenjoj veshje dhe të krijoj bizhuteri.

Historia jonë i ka rrënjët që në vogëli kur me njëra tjetrën gjithmonë garonim se cila do bëntë vizatimin apo plastelinat më të bukura.

Rrugëtimi ynë nisi si një pasion personal i cili në fillim u nda me miqtë dhe familjarët e afërt, por më pas..

Binjakja i sugjeron binjakes së saj…dhe nisi gjithçka…19 Mars 2012!

Pasioni për detajet dhe dashuria për të bukurën, na udhëzoi të krijonim këtë sipërmarrje.

Profesionalizmi dhe talenti që ne kemi, na bën të jemi gjithmonë pranë jush, duke ju ofruar juve shërbime dhe ide të veçanta.

Çifti është partneri ynë kryesor.

Me respekt,

Kisilda S. & Kleivis S.

Pse ne?

“Përse duhet të punësoni një organizator/e dasmash?

“Ekzistojnë shumë arsye për të punësuar një organizator/e ose një kordinator/e që të organizojë ceremoninë dhe darkën e dasmës tuaj. “Të punonësosh një organizator/e dasmash është dhurata që ju ,ja bëni vetës tuaj!

Një prej gjërave më të rëndësishmë që një organizator/e dasmash mund të bëjë për nusen dhe dhëndrin, është ti ofrojë atyre paqen e mendjes. Kështu çifti nuk do ketë nevojën të shqetësohet, se diçka nuk e kanë ndjekur ose diçka nuk do shkoj mirë.

Duke punësuar një organizator/e dasmash e bën proçesin e organizimit pa stress dhe të këndëshëm.

Një organizator/e do të sigurojë që dita e dasmës të jetë mbresëlënëse dhe definitivish, i ofron mundësinë, nusen dhe dhëndrin të jenë të ftuar në dasmën e tyre”

Misioni ynë

Aspirata jonë është lumturia juaj
duke vlerësuar dëshirat tuaja dhe respektuar zgjedhjet tuaja.

Vlerat tona

BESNIKËRI * PASION * KORREKTËSI

Si mendojmë ne

Planifikimi & Organizimi
i mirë, është shtylla e një eventi! Dukeqënese gjithçka nis nga detajet por dhe përfundon tek detajet. Ne prej disa vitesh ju ofrojmë, asistencë në krijimin dhe planifikimin e tyre, si dhe angazhohemi që gjithçka të jetë perfekt dhe origjinale!

This post is also available in: Albanian