Kaq të lumtura , që je këtu!

Do të thotë se është periudha më e bukur e jetës tënde ose e personave që ti ke shumë për zemër! Urime!

Mund të zgjedhësh shërbimet që je duke kërkuar, duke shtypur mbi foto ose që të lidhesh direkt shtyp butonat sipas eventit që po organizon.

Planifikim Eventesh & Dekor

Planifikim & Dekor Eventesh

Punime me Dorë

Të lutem, nëse diçka nuk e kupton mos u shqetëso, eja dhe Chat-o ose lër një sms.

Të japim fjalën që do përpiqemi të të përgjigjemi sa më shpejt.

Dëshironi të qendroni të informuar!

This post is also available in: English