Si të realizosh fotot e dasmës Shpejt dhe Bukur

Mos e shpenzo kohën duke u marrë me shoqërueset e dehura..

Fotografitë e dasmës tënde duhet të jenë të bukura në çdo moment që ti do ti shikosh edhe pasi të kenë kaluar disa vite, dhe të mos ju vijnë në mendje se sa e/i dehur ishte një nga shoqërueset/sit dhe sa shumë je stresuar për ta bindur atë të pozojë bukur. Përpiqu që i gjithë proçesi të jetë sa më i bukur dhe plot ëmbëlsi. Në vijim do lexosh disa pika kyçe për ti mbajtur mend:

Mos konsumo alkol para setit fotografik.

Nëse je në party një natë përpara, apo në një koktejl brenda një limuzine, ose në një festë tepër të madhe, sigurohu që të mos konsumosh më shumë se një gotë shampanjë. Nëse do i tejkalosh limitet ndikimi do jetë tëpër i dukshëm në përformancën gjatë setit fotografik dhe si pasojë edhe tek fotografitë. Mos e tepro.

Ndihmoje fotografin të veprojë sipas prioriteteve.

Sigurisht që fotografi do dëshirojë të shkrepë sa më shumë foto, ndaj duhet tja bësh të ditur se cilat janë ato foto që kanë më shumë rëndësi për ju si çift dhe cilat jo. Në këtë mënyrë do shpenzosh më shumë kohë me poza që vërtetë vlejnë për ju. Për shëmbull, në rast se nuk është shumë e rëndësishme ti fotografoni shoqërueset individualisht atëherë thuaja fotografit këtë.

Adriatik Berdaku Foto Dasme

Photo Album by: Adriatik Berdaku

Kujdesu të mos e shpërqendrosh dhe besdisësh profesionistin me foto nga Pinterest.

Fotografi që ke zgjedhur është profesionist dhe sigurisht e di shumë mirë punën e tij dhe si ta bëj atë me efikasitet. Duke i treguar foto të ndryshme nga Pinterest e vetmja gjë që do arrish është ta pengosh atë. Të sugjeroj që në vend të kësaj të sigurohesh që ke parë punët e tij në avancë dhe je siguruar se të pëlqen stili i tij – nëse vertetë është e nevojshme mund ti dërgosh pesë foto “frymëzuese” (por jo më shumë se 10). Fotografi, do ta bëj punën e tij edhe me mirë nëse të gjithë do të jeni të hapur ndaj udhëzimeve të tij. Mos u corjentoni dhe ndiqni profesionistin.

Adriatik Berdaku Foto Dasme

Photo Album by: Adriatik Berdaku

Shijojeni.

Kalojeni kohën e setit duke shijuar momentin dhe mos u stresoni duke u kujdesur për shoqërueset/sit dhe sjelljen e tyre.

Ji vetvetja, lejo personalitetit tënd të shkëlqejë dhe kënaqu, në të kundërt fotografitë tuaja nuk do jënë të përsosura.

Tani më thuaj: Cilat janë ato foto që kanë më shumë rëndesi për ty dhe duhet ti kesh me patjetër?

Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh me mendimin tënd.

E RËNDËSIHME: Ndaje mendimin tënd tek komentet. Çdo link apo shpërndarje video, ka gjasa të fshihen.

Faleminderit shumë që je këtu dhe po lexon, komenton dhe përhap fjalën. Ti e bën këtë hapësirë online një nga platformat më inspiruese dhe pozitive në vend.

Shtyp një buton në krahun tënd të majtë për ta shpërndarë me miqtë..

0 replies

Shkruaj një përgjigje

Ke dëshirë ti bashkohesh bashkëbisedimit?
Njdehu e lirë të kontribosh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 28
  •  
  •  
  •  
  •