fbpx

Jeni duke kërkuar tekste për ftesën e dasmës suaj?

Jeni duke kerkuar tekste per ftesen e dasmes suaj
Jeni duke kërkuar tekste për ftesën e dasmës suaj?

Çmendim keni për disa tekste paksa ndryshe nga ato tradicionale?

Më poshtë mund të gjeni disa tekset të cilat janë rrallë të përdoruara por janë të këndshme…

1. Tekst Ftese: Dasëm e Përbashkët

Vendosëm të ndajmë…
netët tonë, veshjet & unazat tona,
ëndrrat, sekretet tona, si edhe çdo gjë që na përket,
hidhërimet, gëzimet, lulet, pikturat tona, dhe përfundimisht jetët tona.

Entela dhe Arbri 

bashkë me prindërit, ju presim
ditën e Shtunë datë 22 Korrik në orën 19:00,
në Lokalin e Ëndrrave.

Adresa: ………

Se mos harroni, na njoftoni që do ta nderoni: +355 6……..

Ftese e Hapur zarfi fjongo

2. Tekst Ftese: Dasëm e organizuar nga çifti

Dashuria e mbush të gjithë jetën tonë
dhe jeta jonë e përbashkët merr shkëlqim
në moment kur ne

Entela dhe Arbri

do të nisim një jetë të përbashkët.

Ejani të festoni me ne momentin e shkëmbimit
të betimit tonë ditën e e Diele datë 22 Korrik
në orën  19:00
në …..

Adresa: Tiranë

Konfirmimet na i jepni në: +355 6…….

Shiko Ftesën

3. Tekst Ftese: Dasëm e Përbashkët

Një jetë plot përkujdesje,
dhe një dashuri pafund
ne
Klodiana dhe Benardi

sëbashku me prindërit tanë
ju ftojmë të ndajmë sëbashku

celebrimin e martesës
ditën e Dielë, datë 28 Korrik
në orën 19:30
në Lokalin “Viro”

Adresa: Gjirokastër

Na konfirmoni pjesëmarrjen: +355 68…….

dËshiron ti krijosh vetË ftesat?

Shiko këto dy kurset

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews