fbpx

Çantë Letre-Konfetë për Prinicin me Kurorë

355 L

Një Çantë Letre-Konfetë për 5 vjetorin e Princit Christian. Dizenjuar me kujdes dhe me detaje që shkëlqejnë dhe punuar me shumë dashuri.

Nëse po planifikon një ditëlindje apo një pagëzim në fundvit, kjo konfetë është ideale.

Lexo Detajet e produktit.

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews