fbpx

Cinderella-Bonboniere Këpucë mbi jastek

493 L

Kjo bonboniere është krijuar për vajzat që pëlqejnë shumë tematikën Cinderella dhe këpucën e saj.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews