fbpx

“Dream-catcher” me Zemër

347 L

Kjo konfetë dasme “Dream-catcher” me zemër padyshim që ka një histori. Është dizenjuar për nuse elegante që romancën dhe lulet i kanë në prioritet.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews