fbpx

Ftese Kuti kapak roz me detaje dantelle

521 L

Ftesë kuti? Po, Ftese Kuti kapak roz me detaje dantelle, e cla do të mahnisi të ftuarit. Kombinimi i kapakut me ngjyrë të ndryshme nga kutia e bën këtë ftesë edhe më teheqëse. Luksi dhe eleganca që ajo ofron është perfekte për të njoftuar ditën e madhe. Kjo ftesë eshtë perfekte për nuset që u pëlqen Vintage dhe eleganca.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews