fbpx

Ftesë me hapje sipër & Aplikë ngjyrë Argjendi

700 L

Romantike dhe luksoze për ty nuse që adhuron dantellën. Kjo ftesë me hapje sipër me aplikë ngjyrë argjendi është perfekte për një dasëm elegante.

Lexo Detajet e produktit.

150 në stok

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews