fbpx

Ftesë me Kadife dhe Dantellë

297 L

Një ftesë martese kaq elegante me detaje Kadife dhe dantellë? Çifti mund ta zgjedhë këtë ftesë për dasma të orientuara drejt detajeve unike.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

**Ngjyra e kadifes nuk ndryshon është Navy Blue

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews