fbpx

Ftese me prerje në cep

280 L290 L

Ftese me hapje sipër dhe prerje në cep. Tepër elegante dhe ekonomike për dasma me buxhet të limituar.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews