fbpx

Ftese me prerje në cep

2.882.99

Ftese me hapje sipër dhe prerje në cep. Tepër elegante dhe ekonomike për dasma me buxhet të limituar.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(max file size 2 GB)

Gift this product

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gift this product
Independently verified
11 reviews