fbpx

Ftesë-Princesha e Disney Rapunzel

270 L

Ftesa me Princeshën e Disney Rapunzel tregon natyrën e kësaj princeshe dhe ndjekësit e saj. Shoqërojeni me emrat e të ftuarve të cilët printohen mbi një zog, detaj që të ftuarit mund ta ruajnë dhe ta ngjisin atë në librat e tyre dhe jo vetëm

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews