fbpx

Gift Box- Kuti Cream & Gold

6500 L

  • Karton 1.5mm
  • Leter S.Pearl Sand
  • Fjongo saten 4cm & Fjongo me Xixa 1cm
  • Lule Cope

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Shkruaj ndryshimin që dëshiron dhe do lidhemi me ty për ta aprovuar.

Afate

Prodhimi: 3-15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews