fbpx

Glob i Tejdukshëm

324 L

Kjo bonboniere/konfetë Glob i tejdukshëm është një detaj tepër elegant. Je nusja që po kërkon të krijosh një atmosferë unike dhe të magjishme? Atëherë duhet  të zgjedhësh këtë duke personalizuar ngjyrat e fjongove.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews