fbpx

Konfetë me Lule & dantellë

259 L

Konfetë me Lule & dantellë është idejuar për ata që dëshirojnë një detaj të vogël dhe të bukur. Një dhuratë për të ftuarit.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews