fbpx

Konfete me Tyl & Kordele

231 L

E lezetshme dhe elegante. Kjo Konfete me Tyl & Kordele u krijua si një detaj që do ti tregoj të ftuarit elegancën dhe karakterin tuaj.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews