fbpx

Konfetë Rustik & Kanellë Natyrale

286 L

Konfetë Rustik & Kanellë natyrale është krijuar enkas për dasmat e krjuara në natyrë. Tematika është adhurim dhe shumë unike.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews