fbpx

Kurora Çifti me lule porcelani

15000 L

  • Hand Made
  • Kurora Kishe
  • Lule porcelani dhe gurë transparent
  • Fjongo Saten 2.5cm

1 në stok

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews