fbpx

Libër Urimesh- Dantëllë & Aksesor

10000 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten & Dantellë & Fjongo saten një anë 4cm
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 170gr
  • Aksesor me Gurë dhe Perla 5.5×5.5cm
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Zgjidh nëse dëshiron këtë model kuti.

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 5 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews