fbpx

Libër Urimesh- Gjethe Ulliri & Kanellë

10500 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten & Xhakë & Dantellë 5cm
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 200gr
  • Gjethe ulliri & kanellë 100% natyrale
  • Fjongo saten 1cmm & Lule Cope & gjethe metalike
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Kutia ka përmasat për të vendosur Librin dhe Stilolapsin

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews