fbpx

Libër Urimesh-Kadife & Fjongo saten

5500 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 25×19.5x1cm
  • 60 Fletë të pa personalizuara me Letër Craft të vizuara
  • Dantellë të bardhë dhe Kadife Lejla & Fjongo Saten
  • Lule cope & Perla shirit
  • Aksesor Metalik
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Personalizohet vetëm Faqja e parë

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews