fbpx

Libër Urimesh-kadife & Lule

3000 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 25×19.5x1cm
  • 60 Fletë të pa personalizuara me Letër Craft të vizuara
  • Dantellë Pana dhe Kadife Lejla
  • Lule cope & Gurë metalik
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Personalizohet vetëm Faqja e parë

1 në stok (mund të porositet pa pasur stok)

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews