fbpx

Libër Urimesh-Lule të kompozuara

14000 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten & Dantellë
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 200gr
  • Lule cope, shkume, letre të madhësive të ndryshme
  • Perla dhe aksesor plastik të madhësive të ndryshme
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews