fbpx

Princ Christian -Ftesë

275 L

Na ishte njëherë një princ i bukur… Ai ishte i vogël dhe shumë i ëmbël! Mami dhe babi e quajtën atë Christian sepse ai erdhi në jetë ditën e Krishtindjeve. Lumturia dhe ndriçimi që ai solli në familjen e tij ishte aq e madhe sa gjyshja, gjyshi dhe prindërit e tij festojnë çdo ditë.. Ditëlindja e tij e parë duhet të ishte madhështore, aty ku ai u kurorëzua princ..Historia vazhdon…

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews