fbpx

Qiri- Llambadhë Pagëzimi me Gjergjef

7000 L

  • Hand Made
  • Qiri
  • Tyl, Copë, Dantellë, Perla, Dërrasë, Fjongo Organzë, Lule Letre dhe Cope

Afate

Prodhimi: 5 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews