fbpx

Si të organizosh një dasëm me një buxhet të vogël.

Si të organizosh një dasëm me një buxhet të vogël.

Si të organizosh një dasëm me një buxhet të vogël.

Versioni Audio

5 Pika që duhet të keni parasysh.

Të organizosh një dasëm është një moment shumë i bukur por dhe shumë stresues, aq më tepër kur keni një buxhet të limituar.

Çfarë të bëni që të përballoni një dasëm me buxhet të ulët:

  1. Përgatituni mendërisht.

Pra qendroni të gatshëm për të bërë kompromise në gjithçka që keni menduar.

  1. Vendosni datën

Ketu merrni parasysh që nëse zgjidhni një datë në një periudhe të ngarkuar me dasma atëherë nuk do keni mundësi zgjedhje.

Kujdes: ka rëndesi për buxhetin.

3. Përcaktoni nëse do jetë një dasëm me pak apo shumë të ftuar? Limitoni listen e të ftuarve.

Numri i të ftuarve luan një rol shumë të rëndësishëm në të gjithë proçesin dhe gjithashtu shpenzimet e eventit.

4. Kërkoni ndihmën e familjes dhe miqve.

Si, shëmbull nëse ata kanë një talent që mund të ofrohet si dhuratë për dasmën atëherë kërkojeni nga ta.

5. Gjeni një ambjent i cili ofron mundësi zgjedhje në ushqim që të mund ti përmbaheni buxhetit.

Duke nisur nga 25euro/personi është një bazë e mirë për menunë e dasmës, kur jemi në kushte të buxheteve të limituara.

Nuk është e nevojshme të shpenzoni 30,000Euro në një dasëm që të jetë e paharueshme, mund ta bëni atë edhe me një buxhet të arsyeshëm, i cili funksionon mire për ju dhe bejeni në mënyrën tuaj unike.

Të qendrosh Brenda buxhetit sigurisht mund të jetë e veshtirë kur përfshihen vendime  emocionale të një dasme, por qendroni brenda planit dhe do ta shikoni që do tja vlej.

Si po e përballon ti situatën, çfarë vështirësish ke?

Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh me mendimin tënd..

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews