fbpx

Ftese Kuti-Copë saten & dantellë & lule

1700 L

Çdo vajzë e ëndërron ditën e saj të martesës, dhe disa djem gjithashtu. Është një ditë të cilën do ta kujtoni gjatë gjithë jetën. Bëje të paharrueshme! Zgjedhja e një ftese kuti me copë saten dekoruar me dantellë & lule është jotja.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews