Bli Online Krijimet Hand Made

Disa fjalë rreth nesh

Mirëseerdhët në shtëpinë tonë  Ne jemi: Kisilda & Kleivis

Rrugëtimi ynë nisi si një pasion personal i cili në fillim u nda me miqtë dhe familjarët e afërt, por më pas..

Binjakja i sugjeron binjakes së saj…dhe nisi gjithçka…19 Mars 2012! Wedding Planners Albania

Çfarë thonë për ne!

Staf profesionist dhe i përkushtuar, që dinë si të komunikojnë me klientin dhe ta dëgjojnë atë. Një falenderim special për kohën që me është kushtuar veçanerisht për ftesat e dasmës dhe fustanet, dhe përpjekjet për realizimin e një dekori në perputhje me dëshirat e mia!

Une do ju rizgjidhja se mbi të gjitha jeni njerëz të përsosur!

Erisa Dervishi

Pak dite dhe evente në jetë kanë një ngarkesë speciele emocionesh dhe njerëzit që zgjedh apo ke pranë janë fondamental…ne jemi të lumtur qe në rrugëtimin tonë patëm skuadrën tuaj…së pari korrektësi maksimale në një kontekst ku ka konfuzion të madh mbi edukatën dhe përgjegjshmërin në punë. Se dyti komunikim njerëzor mbushur me vëmendje…së treti po jo me pak o rendesishem kreativitet dhe profesionalizëm…të treja këto me erdhën kaq bukur të paketuara duke më lenë gjatë shijen e bukur të asaj nate speciale…vazhdoni kështu me hapa të sigurt dhe me buzëqeshje.

Erinda Bakalli

Unë ju falenderoj për realizimin e çdo detaji akoma më të bukur sesa mund ta imagjinoja unë. Jeni shumë më lart se çdo shoqëri tjetër për dekorin!

Brunilda Doda

Nuk kam çfar të them tjetër vetëm se jeni perfect.

Puna me detaj dhe me dashuri u tregua në gjithçka që betë për dasmën. E keni kaluar pritshmërinë tonë.

Faleminderit!!

Alba Shkurti Asllanaj

Wedding Planners, ju falenderojmë nga zemra për punën e mrekullueshme dhe të kuruar në çdo detaj. Dekori juaj ka qenë ndër surprizat më të bukura për ne atë dite që na dha shumë kurajo dhe entuziazëm gjatë gjithë mbrëmjes. E di që ishte një ditë me shi dhe shumë e vështirë, po ju arritet vërtet ta menaxhonit në kohë rekord dhe të bënit një punë të shkëlqyer. Sot kishim dëshire te kalonim nga zyra, tju percjellim komplimentet e të ftuarve ????

Mirlinda Saliaj