fbpx

5 takimet më të rëndësishme përpara ditës së dasmës

Dermatologu /Estetisti Lekura juaj sado e pastër apo e mirë-kuruar të jetë duhet të rigjenerohet. Dentisti Dhëmbët tuaja mund të jenë shumë të shëndetshëm por një takim tek dentisti sikur edhe vetëm për pastrim është e domosdoshëm. Parukieri & Make Up Ngjyrosni flokët tuaja disa ditë para dasmë dhe provoni tonalitetet e Make Up, kështu […]

3 detaje që nuk duhet ti harrosh gjatë hartimit të buxhetit të dasmës

3 detaje që nuk duhet ti harrosh gjatë hartimit të buxhetit të dasmës Jam koshiente që lista e detyravë që duhet të kryeni gjatë planifikimit është shumë e gjatë edhe pasi e harton atë në avancë, sërisht janë disa detajë që mund të harrohen. Kjo mund të ndodh nëse je duke e organizuar vëtë eventin […]

Si të gjesh lokacionin perfekt për dasmën tënde?

Si të gjesh lokacionin perfekt për dasmën tënde? Versioni Audio Në këtë episod Kisilda Sotiri Liston 7 Pika të cilat duhet ti keni parasysh në momentin e zgjedhjes së lokacionit për dasmën. Cilat janë vështirësitë që ke hasur ti në gjetjen e lokacionit? Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh me mendimin tënd..

Pashkë dhe Zakone

Pashkë dhe Zakone

Pashkë dhe Zakone Festa e Pashkës është një festë që shumë besimtarë Katolik dhe Ortodoks e presin me shumë dashuri. Kjo festë sjell gjithmonë paqe në zemrat e njerëzve dhe përgatitjet për të, nuk mund të mos jenë të ëmbla. Në periudhën e parë të Krishtërimit pagëzimi i të Krishterëve të rinj bëhej gjithmonë natën […]

Si të organizosh një bachelorette party- guidë për fillestaret..

Pra ja ku je, TI e përzgjedhura për të qenë shoqëruesja e nuses. Po tani?…detyra jotë bashkë me shoqërueset e tjera është të organizosh “Bachelorette Party” dhe me siguri je zhytur në kërkim të ideve për organizimin e kësaj feste për Nusen e Ardhshme. Gjithçka duket shumë e lehtë derisa ti hedhësh një sy listës […]

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës..

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës..

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës.. Versioni Audio Ekzistojnë kaq shumë vendime që duhet të merrni përpara dasmës. Të bësh skemen e tavolinave, të kujdesësh për lulet, të ftuarit. I gjithë ky stres i akomuluar të lë zgjuar tërë natën. Fatkeqësisht, mungesa e gjumit për shkak të stresit mund të […]

Independently verified
10 reviews