fbpx

Po i shikoni të gjitha, 9 të rezultuara

Shumë zakone të kurorëzimit në kishë e kanë prejardhjen nga e shkuara por ruhen edhe tani. Kumbarët marrin përsipër sete kurorëzim në kish, si: kurorat e dasmës, llambadhat/qirinjtë, tabaka me kanë dhe gotën e verës.

Kumbarët gjithashtu marrin përsipër edhe shpenzimet e kishës duke rënë dakord me familjen. Dukeqenëse se kumbarët janë zakonisht njërëz të afërt të çiftit ata i bëjnë atyre një dhuratë.

Independently verified
10 reviews