fbpx

Kafaz metalik me Lule

3.97

Kafaz metalik me lule, si konfetë për të ftuarit e tu vjen në menyrën më origjinale. Plot stil, me përmasë elegante dhe çdo detaj i kuruar me kujdes. Perfekte për një dasëm luksoze por edhe vintage.

Lexo Detajet e produktit.

Out of stock

Independently verified
11 reviews