• NEW COLLECTION

  Have you ever dreamed of a unique Invitation?
  But you do not find it anywhere?
  A magical world made from us to you

  Rreth NeshShiko modelet!
 • EVENT PLANNING AND DECORATION


  See more
 • FIND THE DRESS OF YOUR DREAMS

  Bridal Gowns – Luxury Services for your events
  Made especially for you, with you!

  See more
 • HAND MADE DETAILS!

  Details, reflects your taste and your personality! – Kisilda S.

  See more

Order Online Hand Made Creations

Some words about us

Welcome to our home  We are: Kisilda & Kleivis

Our journey started as a personal passion, which at first we shared it with our friends and family, and after that…

The twin suggested to her twin sister and from that suggestion, started everything…

On the 19th of Mach 2012 Wedding Planners Albania was found!

What they say about US!

Staf profesionist dhe i përkushtuar, që dinë si të komunikojnë me klientin dhe ta dëgjojnë atë. Një falenderim special për kohën që me është kushtuar veçanerisht për ftesat e dasmës dhe fustanet, dhe përpjekjet për realizimin e një dekori në perputhje me dëshirat e mia!

Une do ju rizgjidhja se mbi të gjitha jeni njerëz të përsosur!

Erisa Dervishi

Pak dite dhe evente në jetë kanë një ngarkesë speciele emocionesh dhe njerëzit që zgjedh apo ke pranë janë fondamental…ne jemi të lumtur qe në rrugëtimin tonë patëm skuadrën tuaj…së pari korrektësi maksimale në një kontekst ku ka konfuzion të madh mbi edukatën dhe përgjegjshmërin në punë. Se dyti komunikim njerëzor mbushur me vëmendje…së treti po jo me pak o rendesishem kreativitet dhe profesionalizëm…të treja këto me erdhën kaq bukur të paketuara duke më lenë gjatë shijen e bukur të asaj nate speciale…vazhdoni kështu me hapa të sigurt dhe me buzëqeshje.

Erinda Bakalli

Unë ju falenderoj për realizimin e çdo detaji akoma më të bukur sesa mund ta imagjinoja unë. Jeni shumë më lart se çdo shoqëri tjetër për dekorin!

Brunilda Doda

Nuk kam çfar të them tjetër vetëm se jeni perfect.

Puna me detaj dhe me dashuri u tregua në gjithçka që betë për dasmën. E keni kaluar pritshmërinë tonë.

Faleminderit!!

Alba Shkurti Asllanaj

Wedding Planners, ju falenderojmë nga zemra për punën e mrekullueshme dhe të kuruar në çdo detaj. Dekori juaj ka qenë ndër surprizat më të bukura për ne atë dite që na dha shumë kurajo dhe entuziazëm gjatë gjithë mbrëmjes. E di që ishte një ditë me shi dhe shumë e vështirë, po ju arritet vërtet ta menaxhonit në kohë rekord dhe të bënit një punë të shkëlqyer. Sot kishim dëshire te kalonim nga zyra, tju percjellim komplimentet e të ftuarve ????

Mirlinda Saliaj