fbpx

Pashkë dhe Zakone

Pashkë dhe Zakone

Pashkë dhe Zakone Festa e Pashkës është një festë që shumë besimtarë Katolik dhe Ortodoks e presin me shumë dashuri. Kjo festë sjell gjithmonë paqe në zemrat e njerëzve dhe përgatitjet për të, nuk mund të mos jenë të ëmbla. Në periudhën e parë të Krishtërimit pagëzimi i të Krishterëve të rinj bëhej gjithmonë natën […]

Si të organizosh një bachelorette party- guidë për fillestaret..

Pra ja ku je, TI e përzgjedhura për të qenë shoqëruesja e nuses. Po tani?…detyra jotë bashkë me shoqërueset e tjera është të organizosh “Bachelorette Party” dhe me siguri je zhytur në kërkim të ideve për organizimin e kësaj feste për Nusen e Ardhshme. Gjithçka duket shumë e lehtë derisa ti hedhësh një sy listës […]

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës..

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës..

Si të bësh një gjumë të qetë përpara ditës së dasmës.. Versioni Audio Ekzistojnë kaq shumë vendime që duhet të merrni përpara dasmës. Të bësh skemen e tavolinave, të kujdesësh për lulet, të ftuarit. I gjithë ky stres i akomuluar të lë zgjuar tërë natën. Fatkeqësisht, mungesa e gjumit për shkak të stresit mund të […]

Independently verified
11 reviews