fbpx

Libër Urimesh-dantellë & Lule

27.81

  • Hand Made
  • Karton i veshur 25×19.5x1cm
  • 60 Fletë të pa personalizuara me Letër Craft të vizuara
  • Dantellë Pana dhe Kadife Koral
  • Lule cope & Lule Shkumë &Perla Lot
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Personalizohet vetëm Faqja e parë

1 in stock (can be backordered)

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Gift this product

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gift this product
Independently verified
11 reviews