fbpx

Paliçeta Plastike – Konfeta

2.32

Paliçeta Plastike konfetë për bebe. Po pret një dajlë të vogël? Ke dëshirë të dhurosh një detaj të bukur që do ta kujtoj këtë ditë përjetë? Atëherë shiko këtë detaj mevëmendje.

Lexo Detajet e produktit.

92 in stock

Emri i Fëmijës (data)

Shkruaj sa më shumë info për ndryshimin dhe do të lidhemi me ty për ta konfirmuar.

Afate

2-10 ditë pune (veret nga sasia)

Gift this product

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gift this product
Independently verified
11 reviews