fbpx

Ftesë Kuti me printim gjethe Ulliri

9.27

Kjo ftesë kuti me printim gjethe ulliri mbi kapak është perfekte për një dasëm me tematikë. Emrat e çiftit e personalizojnë ftesën dhe i japin elegancë dizajnit. Gurat në ngjyrën e ullirit i shtojnë luks kësaj ftese martese, ideale për nuset që e adhurojnë këtë ngjyrë.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(max file size 2 GB)

Gift this product

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gift this product
Independently verified
11 reviews