fbpx

Ftesë Kuti me printim gjethe Ulliri

900 L

Kjo ftesë kuti me printim gjethe ulliri mbi kapak është perfekte për një dasëm me tematikë. Emrat e çiftit e personalizojnë ftesën dhe i japin elegancë dizajnit. Gurat në ngjyrën e ullirit i shtojnë luks kësaj ftese martese, ideale për nuset që e adhurojnë këtë ngjyrë.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews