fbpx

Pinguin – Konfetë

2.49

Konfetë me dhuratë Pinguini prej qeramikë. Ideale për tu dhuruar tek të ftuarit tuaj. Vjen me dy ngjyra dhe mund të përdoret edhe për vajza edhe për djem.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Gift this product

Do you feel this product is perfect for a friend or a loved one? You can buy a gift card for this item!

Gift this product
Independently verified
11 reviews