fbpx

Pinguin – Konfetë

242 L

Konfetë me dhuratë Pinguini prej qeramikë. Ideale për tu dhuruar tek të ftuarit tuaj. Vjen me dy ngjyra dhe mund të përdoret edhe për vajza edhe për djem.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews