fbpx

Nuk ti pëlqyen ftesat..? 3 arsye për të mos u mërzitur..

Nuk ti pëlqyen ftesat..? Ja 3 arsye për të mos u mërzitur..

Versioni Audio

Unë do të listoj tre arsye se..

Perse nuk duhet të merzitesh kur dikush të thotë që: më mirë më merrje në telefon pse u haxhove!

Shtyp mbi Video ose Audio dhe dëgjo përse.

Kujt nuk i ka rastisur ta dëgojë diçka të tillë, ndoshta jo direkt por me disa fjalë..është kuptuar.

A të ka ndodhur edhe ty diçka e tillë? Si ke reaguar?

Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh me mendimin tënd.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Independently verified
11 reviews