fbpx

Just the two of us: vetëm ne të dy.

Just the two of us vetem ne te dy
Versioni Audio

 

Just the two of us: vetëm ne të dy.

Idealisht, dasma, për çiftin duhet të jetë reflektimi i dashurisë, angazhimit, dhe stilit të tyre personal. Sidoqoftë ndarja e përgjegjësive të planifikimit të dasmës mund të jetë një punë e ndërlikuar.

Por si do jetë e mundur që ju dhe i dashuri juaj të bëni punë të dyqfishta dhe ta mbani stresin nën kontroll?

[bctt tweet=”Ndani ëndrrat tuaja me njëri tjetrin:  Përpara se të fillojë planifikimi, diskutoni skenarin tuaj ideal me njëri tjetrin.” username=”@weddingplannersalbania”]

Krijoni një List me gjerat që duhen bërë: Hartoni një listë të plotë për gjithçka që duhet bërë për dasmën tuaj.

Buxheti. Vendosni limite në buxhetin tuaj.

Krijoni një raport kontrolli: Kontrolloni shpesh ecurinë e gjërave që duhet të bëni. (kjo mund të ngjasohet me programin tuaj të punës që bëni përditë). Duke nisur që nga përzgjedhja, dërgimi dhe konfirmimi i ftesave.

Just the two of us vetem ne te dy

Faleminderit për foton Jason Briscoe tek Unsplash

Gjërat që duhet ti bëni sëbashku: Disa detyra të mëdha, realizohen më mire bashkë që nga momenti që ato pasqyrojnë ju dhe bashkimin tuaj. Këto përshijnë festën e dasmës suaj. Përzgjedhjen e unazave, përzgjedhjen e vendit ku do bëhet pritja. Krijimin e programit të ceremonies dhe argëtimin e darkës.

Delegoni: Nëse keni pjestarë të familjes ose miq të cilë e dashurojnë idenë për t`ju ndihmuar, përfitoni nga ky avantazh për t`ju shërbyer.

Kuptoni pika tuaja të forta: Ju mund të jeni më e mirë në negocimin e çmimeve se partneri juaj, ose ndoshta partneri juaj është më i apasionuar rreth zgjedhjes së menusë.

Takime javore. Përpiquni të mos e lejoni planifikimin e dasmës suaj që t`ju shpenzojë të gjithë kohën e ditës suaj.

Në fund të fundit, mbani në mendje se të gjitha këto po i bëni sepse dëshironi të festoni dashurinë dhe bashkimin tuaj.

Asnjë gjë që përfshin planifikimi(çështjet familjare, paratë, koha që nevojitet)  nuk mund ta ndalojnë që ju të jeni të lumtur ditë tuaj të madhe.

Na thuaj tek komentet mëposhtë! Çfarë do të pengonte ty të realizje këtë ëndër?

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews