fbpx

Destination Weddings

Destination Weddings
Destination Weddings

“Destination Weddings”, janë dasmat të cilat organizohen jashtë qytetit/shetit ku ju jetoni.

Në shtetet e zhvilluara “Destination Weddings” janë shumë të njohura. Sepse për shkak të vendeve të punës njërëzit detyrohen të punojnë dhe jetojnë jasht qytetit ku ata janë rezidentë.

Ata i preferojnë këto dasma sepse dëshirojnë diçka ndryshe nga dasmat tradicionale.

Edhe në Shqipëri, zhvillohen “Destination Weddings” pra dasma të cilat organizohen jashtë qytetit ku çifti banon aktualisht.

Sipas statistikave boterore, këto dasma rezultojnë më të lira se dasmat tradicionale, pasi nuk behet pritja e mëdhe. Por mund të rezultojnë edhe më të shtrenjta pasi çiftit i duhet të shpenzojë më shumë për akomodimin edhe transportin e të ftuarve.

Destination Weddings

Faleminderit për foton Sweet Ice Cream Photography tek Unsplash

Plot çifte sot, preferojnë ta bëjnë dasmën e tyre në qytete apo në shtete të tjera. Kjo padyshim që rrit shpenzimet e akomodimit por ul shpenzimet për pritjet e mëdha.

Këto dasma mund të jenë edhe një destinacion i mirë për të kaluar muajin mjaltit, kështu që çifti nuk ka përse të shpenzojë për të vajtur diku tjetër.

Ju si mendoni, janë më të kushtueshme dasmat që bëhen jasht qytetit ku një çift banon?

A do përzidhnit ju një qytet tjetër për të zhvilluar dasmën tuaj?

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews