fbpx

Një baby shower /lindje është festa e dhënies së dhuratave dhe kjo festë ka emra të ndryshme në kultura të ndryshme. Festohet për ardhjen ose pritjen e lindjes së bebit apo transformimit të një gruaje, në nënë. 

Që kjo festë të jetë unike për bebin tend, ne kemi krijuar detaje bazuar në emocionin e kësaj dite. Dëshiron të përjetosh çdo detaj? Eja dhe zgjidh modelin që të jep një ndjenjë..

Independently verified
10 reviews