fbpx

Po shikoni 1–12 nga 39 të rezultuara

A të pëlqen të marrësh dhurata? Konfeta per ditëlindje është një detaj të cilit shpesh nuk i kushtohet rëndësi. Duke dhuruar një askesor apo një kuti, kavanoz etj. ti falenderon të ftuarit dhe u jep një kujtim të bukur nga ditëlindja e fëmijës tënd. Shpesh zgjidhet të jepen konfeta per ditëlindje, në 1, 3, 5, 10 vjetor por kjo varet nga sa rëndësi i kushton ti detajeve. Ne të sigurojmë që ndërmjet modeleve tona do gjesh ide të larmishme.

Independently verified
10 reviews