fbpx

Po shikoni 1–12 nga 19 të rezultuara

Ftesa per ditëlindjen është një detaj i rëndësishëm për festën. Aty ti ke mundësinë të shprehësh përkujdesjen e treguar duke ftuar miqtë e fëmijës tënd me një menyrë të veçantë por jo vetëm. Tek ftesa per ditëlindje mund të zbulosh tematikën dhe madhështinë e festës. Në punimet tona hand made do të gjesh plot ide dhe zgjedhje. Tematika si: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Princ i Vogël, Hello Kitty,  Masha dhe Aurushi, Pinokio, Frozen etj.

A je gati? Zgjidh të preferuanën tënde dhe krijo një ditëlindje plot argëtim.

Independently verified
10 reviews