fbpx

Ëndërro pagëzimin e djalit  apo vajzës tënde duke zgjedhur tematikën që i  përshtatet më shumë karakterit të tyre. Fillo me ngjyrat dhe modelet apo personazhet që kanë më shumë për zemër.

Secili model mund të kombinohet: si ftesat, bonbonieret dhe seti i nunit: llambada/qiri, kutia e rrobave ose valixhja, dhe seti i vajit.

Gjithashtu kombinojmë për nunin edhe martirikat, si ato të thjeshtat me një gjilpëre apo ato me kapëse ose byrzylyk etj.

Independently verified
10 reviews